Mailbook

Jouw gratis online adresboek.

Tip

Adresetiketten bestellen voor enveloppen

Naast gemakkelijk adressen verzamelen kan je met Mailbook alle adressen kant-en-klaar op adresetiketten geprint per post thuis ontvangen. Alle verzamelde adressen ontvang je dan thuis op adresstickers die je direct op een envelop kan plakken.

Adresetiketten maken

Er zijn verschillende opties om adresetiketten te maken voor het versturen van kaartjes. Jouw keuze hangt af van je budget, technische vaardigheden en hoeveel tijd je wilt besteden aan het versturen van je kaartjes.

Zelf printen

In de meeste kantoorspeciaalzaken kan je speciaal label papier kopen, waarop je zelf thuis adressen kan printen. Mailbook biedt al jouw adressen als `download` aan die je zo direct zelf kan printen. Maar adreslabel papier is relatief duur, en vereist ook nog technische vaardigheden.

Wil je proberen zelf de adressen op etiketten printen? Lees dan dit artikel over hoe zelf op etiketten printen met Mailbook.

Mailbook adresetiketten

Gelukkig kan je nu ook met Mailbook jouw adressen kant-en-klaar laten printen op adresetiketten! Deze versturen we binnen 2 werkdagen naar je huis. Onze adresetiketten zijn strak ontworpen en hebben een speciale transparante achtergrond waardoor het lijkt of je adres is gedrukt op de envelop.

Het handigst is dat je nu zowel de adressen kan verzamelen en deze direct ook kan laten thuis bezorgen zonder zelf met adressenlijsten in de weer te gaan. Wel zo veilig met betrekking tot privacy van je adresgegevens. Ook is Mailbook vaak een stuk goedkoper dan zelf adreslabel papier kopen!

Etiketten bestellen

We leveren al jouw adressen geprint op adresetiketten in zowel Nederland als Belgie. Ook ondersteunen wij iDEAL (Nederland) en Bancontact (Belgie) voor de online betaling.

Bestel adresetiketten.

Starten

Begin met verzamelen van adressen, en laat jouw adressen printen op adresetiketten al vanaf €9,95.

Gepost door Yvo Schaap op 4 april 2021

Wil je ook adresetiketten geprint thuis ontvangen?