Mailbook

Jouw handige online adresboek.

Tip

Bedrukte adresetiketten bestellen? Dat kan met Mailbook

Naast gemakkelijk adressen verzamelen kan je met Mailbook alle adressen op adresetiketten gedrukt per post thuis ontvangen. Alle verzamelde adressen ontvang je dan thuis op adresetiketten die je direct op een envelop kan plakken.

Adresetiketten maken

Er zijn verschillende opties om adresetiketten te maken voor het versturen van kaartjes met Mailbook.

Zelf printen

In de meeste kantoorspeciaalzaken kan je speciaal label papier kopen, waarop je zelf thuis adressen kan printen. Mailbook biedt al jouw adressen als `download` aan die je zo direct zelf kan printen. Maar adreslabel papier is relatief duur en vereist ook nog technische vaardigheden om goed binnen de kaders van de labels te krijgen.

Wil je zelf de adressen op etiketten printen? Lees dan dit artikel over hoe zelf op etiketten printen met Mailbook.

Mailbook adresetiketten

Gelukkig kan je nu ook met Mailbook jouw adressen op adresetiketten laten thuisbezorgen. Onze adresetiketten zijn strak ontworpen en hebben een speciale transparante achtergrond waardoor het lijkt of je adres is gedrukt op de envelop. Voor gekleurde enveloppen bieden we ook witte adresetiketten.

Voorbeeld adresetiketten Mailbook

De prijs van de Mailbook adresetiketten is alsvolgt:

AdresetikettenPrijs
0-2013,95
21-4117,95
42-6319,95
64-8421,95
64-10524,95
106-12627,95
127-14729,95
148+Vanaf 34,95

Inclusief BTW en verzendkosten. Laatste update: juli 2021

We leveren al jouw adressen gedrukt op adresetiketten in zowel Nederland als Belgie. Na bestellen versturen we deze de eerst volgende werkdag naar je huis. Wij ondersteunen iDEAL (Nederland) en Bancontact (Belgie) voor de online betaling.

Geboortekaartjes met envelop

Ons aanbod geboortekaartjes kan je rechtstreeks laten versturen naar jouw vrienden en familie. Wil je liever het kaartje zelf op de post doen, dan bezorgen wij jouw kaartjes met de geaddresseerde envelop als een pakket thuis.

Starten

Begin vandaag met het verzamelen van adressen en laat jouw adressen printen op adresetiketten of direct jouw geboortekaartje vanuit Mailbook verzonden.

Gepost door Yvo Schaap op 4 april 2021

Wil je ook adresetiketten gedrukt thuis ontvangen?