Mailbook

Jouw gratis online adresboek.

Tip

Adresetiketten bestellen? Gebruik Mailbook

Naast gemakkelijk adressen verzamelen kan je met Mailbook alle adressen op adresetiketten gedrukt per post thuis ontvangen. Alle verzamelde adressen ontvang je dan thuis op adresetiketten die je direct op een envelop kan plakken.

Adresetiketten maken

Er zijn verschillende opties om adresetiketten te maken voor het versturen van kaartjes. Jouw keuze hangt af van je budget, technische vaardigheden en hoeveel tijd je wilt besteden aan het versturen van je kaartjes.

Zelf printen

In de meeste kantoorspeciaalzaken kan je speciaal label papier kopen, waarop je zelf thuis adressen kan printen. Mailbook biedt al jouw adressen als `download` aan die je zo direct zelf kan printen. Maar adreslabel papier is relatief duur en vereist ook nog technische vaardigheden.

Wil je proberen zelf de adressen op etiketten printen? Lees dan dit artikel over hoe zelf op etiketten printen met Mailbook.

Mailbook adresetiketten

Gelukkig kan je nu ook met Mailbook jouw adressen op adresetiketten laten thuisbezorgen. Onze adresetiketten zijn strak ontworpen en hebben een speciale transparante achtergrond waardoor het lijkt of je adres is gedrukt op de envelop. Voor gekleurde enveloppen bieden we ook normale witte adresetiketten.

We leveren al jouw adressen gedrukt op adresetiketten in zowel Nederland als Belgie. Na bestellen versturen we deze binnen 2 werkdagen naar je huis. Wij ondersteunen iDEAL (Nederland) en Bancontact (Belgie) voor de online betaling.

Bestel adresetiketten.

Geboortekaartjes met envelop

Ons aanbod geboortekaartjes kan je rechtstreeks laten versturen naar jouw vrienden en familie. Wil je liever het kaartje zelf op de post doen, dan bezorgen wij jouw kaartjes met de geaddresseerde envelop als een pakket thuis.

Starten

Begin vandaag met het verzamelen van adressen en laat jouw adressen printen op adresetiketten of direct jouw geboortekaartje vanuit Mailbook verzonden.

Gepost door Yvo Schaap op 4 april 2021

Wil je ook adresetiketten gedrukt thuis ontvangen?