Mailbook

Jouw handige online adresboek.

Tip

Bedrukte adresetiketten bestellen? Gebruik Mailbook

Naast gemakkelijk adressen verzamelen kan je met Mailbook alle adressen op adresetiketten gedrukt per post thuis ontvangen. Alle verzamelde adressen ontvang je dan thuis op adresetiketten die je direct op een envelop kan plakken.

Zelf printen

In de meeste kantoorspeciaalzaken kan je speciaal label papier kopen, waarop je zelf thuis adressen kan printen. Mailbook biedt al jouw adressen als `download` aan die je zo direct zelf kan printen. Maar adreslabel papier is relatief duur en vereist ook nog technische vaardigheden om goed binnen de kaders van de labels te krijgen.

Wil je zelf de adressen op etiketten printen? Lees dan dit artikel over hoe zelf op etiketten printen met Mailbook.

Mailbook adresetiketten

Gelukkig kan je nu ook met Mailbook jouw adressen op adresetiketten laten thuisbezorgen. Onze adresetiketten zijn strak ontworpen en hebben een speciale transparante achtergrond waardoor het lijkt of je adres is gedrukt op de envelop. Voor gekleurde enveloppen bieden we ook witte adresetiketten.

Voorbeeld adresetiketten Mailbook

We leveren al jouw adressen gedrukt op adresetiketten in zowel Nederland als Belgie. Na bestellen versturen we deze vaak al de eerst volgende werkdag. Wij ondersteunen iDEAL (Nederland) en Bancontact (Belgie) voor de online betaling.

Starten

Begin vandaag met het verzamelen van adressen en laat jouw adressen printen op adresetiketten of direct jouw geboortekaartje vanuit Mailbook verzonden.

Gepost door Yvo Schaap, aangepast op 12 januari 2023.

Wil je ook adresetiketten gedrukt thuis ontvangen?