Mailbook

Jouw handige online adresboek.

Uitleg

Hoe kan je gemakkelijk adressen verzamelen voor een bruiloft?

Het plannen van een bruiloft kan een stressvolle taak zijn, vooral als het gaat om het verzamelen van adressen van vrienden en familie. Gelukkig is er nu een eenvoudige oplossing voor dit probleem: Mailbook.

Verzamelen

Mailbook is een gratis tool die speciaal is ontworpen om je te helpen bij het verzamelen van adressen voor je bruiloft. Het enige wat je hoeft te doen is je registreren en je ontvangt een persoonlijke link die je kunt delen via Whatsapp, Messenger of e-mail. Vervolgens kunnen je vrienden en familieleden hun adres toevoegen via deze link, waardoor het verzamelen van adressen een fluitje van een cent wordt.

Klik hier om een Mailbook voorbeeld uitnodiging te zien.

Een ander voordeel van Mailbook is dat alle adressen die je verzamelt, automatisch worden opgeslagen in je persoonlijke Mailbook-adressenlijst. Dit betekent dat je ze gemakkelijk kunt downloaden en gebruiken om uitnodigingen te versturen voor je bruiloft.

Ceremoniemeester

Maar dat is niet alles. Mailbook heeft ook handige functies voor ceremoniemeesters. Als ceremoniemeester kun je bijvoorbeeld eenvoudig de gastenlijst beheren en de RSVP's bijhouden.

Starten

Kortom, als je op zoek bent naar een eenvoudige en stressvrije manier om adressen te verzamelen voor je bruiloft, dan is Mailbook de perfecte tool voor jou. Ga naar de homepage van Mailbook en ontdek alle handige functies die deze tool te bieden heeft. Start vandaag nog met het verzamelen van adressen en maak je bruiloftsplanning een stuk eenvoudiger.

Gepost door Yvo Schaap op 20 april 2023

Heb je ook de adressen van je bruiloftsgasten nodig?