Mailbook

Jouw handige online adresboek.

Uitleg

Hoe kan je gemakkelijk trouwkaarten versturen?

Als je binnenkort gaat trouwen wil je natuurlijk al je vrienden uitnodigen met een mooie trouwkaart. Maar ondanks dat iedereen tegenwoordig te bereiken is per e-mail of Whatsapp, verstuur je trouwkaarten nog altijd traditioneel per post. Het is alleen een lastige klus om alle adressen te verzamelen van vrienden, familie en kennissen.

Verzamelen

Met Mailbook is dat een stuk makkelijker gemaakt. Mailbook is een gratis tool die je helpt met het verzamelen van de adressen van vrienden en familie. Na het registreren ontvang je een persoonlijke link die jij en je aanstaande verspreiden via Whatsapp, Messenger of e-mail, waarbij de ontvanger wordt gevraagd om zijn/haar adres toe te voegen.

Alle adressen verschijnen vervolgens in jouw persoonlijke Mailbook adressenlijst en zijn gemakkelijk weer te downloaden om te gebruiken bij het versturen van jouw trouwkaarten (bekijk onze voorbeeld uitnodiging).

Lees meer hierover in ons artikel over hoe je hoe Mailbook precies werkt.

Mailbook heeft een handige gratis tool waarmee je gemakkelijk adressen verzamelt

Versturen

Er zijn verschillende manieren om jouw trouwkaarten te versturen:

  1. Wij bieden een export aan die je direct kan gebruiken bij je favoriete kaartjes websites. Deze printen het adres op de envelop.
  2. Je kan de adressen zelf printen op adresetiketten vanuit een bestand wat je bij Mailbook download.
  3. Of je kan met Mailbook de adressen op adresetiketten bestellen en dan worden ze thuisbezorgd.
  4. Uiteraard kan je ook zelf de adressen op de envelop schrijven.

Als je zelf de enveloppen adresseerd ben je flexibeler, vooral bij last-minute veranderingen. Maar laat je de enveloppen met adres printen, dan kan dat er mooier uitzien.

Starten

Dus ga je binnenkort trouwen en wil je gemakkelijk jouw huwelijk aankondiging of de uitnodigingen versturen? Start dan met Mailbook, net als meer dan duizend andere recent getrouwde stellen. Eerst meer weten over al onze features? Bijk dit overzicht.

Gepost door Yvo Schaap, aangepast op 12 januari 2023.

Heb je ook de adressen van je vrienden nodig?