Mailbook

Jouw gratis online adresboek.

Uitleg

Hoe kan je gemakkelijk trouwkaarten versturen?

Als je binnenkort gaat trouwen wil je natuurlijk al je vrienden uitnodigen met een mooie trouwkaart. Maar ondanks dat iedereen tegenwoordig te bereiken is per e-mail of Whatsapp, verstuur je trouwkaarten nog altijd traditioneel per post. Het is alleen een lastige klus om alle adressen te verzamelen van vrienden, familie en kennissen.

Verzamelen

Met Mailbook is dat een stuk makkelijker gemaakt. Mailbook is een gratis tool die je helpt met het verzamelen van de adressen van vrienden en familie. Na het registreren ontvang je een persoonlijke link die jij en je aanstaande verspreiden via Whatsapp, Messenger of e-mail, waarbij de ontvanger wordt gevraagd om zijn/haar adres toe te voegen.

Alle adressen verschijnen vervolgens in jouw persoonlijke Mailbook adressenlijst, en zijn gemakkelijk weer te downloaden om te gebruiken bij het versturen van jou trouwkaarten (bekijk onze voorbeeld uitnodiging).

Lees meer hierover in ons artikel over hoe je gemakkelijk adressen kan verzamelen voor een bruiloft.

Mailbook heeft een handige gratis tool waarmee je gemakkelijk adressen verzamelt

Versturen

Mailbook heeft een handige export optie voor Kaartje2go om jouw persoonlijke trouwkaarten te ontwerpen en naar de verzamelde adressen te versturen. De verzamelde adressen in jouw Mailbook kan je in enkele stappen gemakkelijk naar Kaartje2go importeren met de nieuwe menu optie `Exporteren` -> `Naar kaartje2go.nl`.

Starten

Dus ga je binnenkort trouwen, en wil je gemakkelijk jouw huwelijk aankondiging of de uitnodigingen versturen? Start dan met Mailbook, net als meer dan duizend andere recent getrouwde stellen. Lees meer over onze handige features op onze homepage.

Gepost door Yvo Schaap op 20 augustus 2018

Heb je ook de adressen van je vrienden nodig?