Mailbook

Jouw gratis online adresboek.

Uitleg

Hoe kan je een gratis adresboek maken?

Een adresboek is een overzicht van alle actuele adressen van familie, vrienden en kennissen. Maar het blijft altijd een lastige klus om alle adressen te verzamelen, bij te houden en ook een goed overzichtelijk adresboek te krijgen.

Adresboek

Met Mailbook is dat nu een stuk makkelijker gemaakt. Mailbook is een gratis adresboek, waarin je gemakkelijk alle post-, emailadressen en telefoonnummers opslaat. Ook helpt Mailbook met het verzamelen van de adressen met een handige persoonlijke pagina waarbij de ontvanger wordt gevraagd om zijn/haar adres toe te voegen aan jouw adresboek.

Alle adressen verschijnen vervolgens in een mooi overzicht in jouw persoonlijke adresboek, en zijn gemakkelijk weer te downloaden als Excel of CSV.

Mailbook

Bij Mailbook zijn al meer dan vierduizend adresboeken aangemaakt (juli, 2019) door onze gebruikers. Alle gegevens worden veilig ge-encrypt opgeslagen. Daarnaast heeft Mailbook een handige export optie om de adressen te downloaden als Excel of CSV bestand. Zo houd je altijd controle over de gegevens in jouw online adresboek van Mailbook.

Daarnaast kan je nu ook de adressen zelf op etiketten printen. Handig voor als je zelf geboortekaartjes of trouwkaarten wilt versturen.

Starten

Dus ben je op zoek naar een gratis online adresboek waar je gegevens veilig worden opgeslagen? Maak dan een adresboek aan met Mailbook.

Gepost door Yvo Schaap op 22 juli 2019

Wil je ook een adresboek maken?