Mailbook

Jouw gratis online adresboek.

Uitleg

Hoe kan je een gratis adresboek maken?

Een adresboek is een overzicht van alle actuele adressen van familie, vrienden en kennissen. Maar het blijft altijd een lastige klus om alle adressen te verzamelen, bij te houden en ook een goed overzichtelijk adresboek te krijgen.

Adresboek

Met Mailbook is dat nu een stuk makkelijker gemaakt. Mailbook is een gratis adresboek, waarin je gemakkelijk alle post-, emailadressen en telefoonnummers opslaat. Ook helpt Mailbook met het verzamelen van de adressen met een handige persoonlijke pagina waarbij de ontvanger wordt gevraagd om zijn/haar adres toe te voegen aan jouw adresboek.

Alle adressen verschijnen vervolgens in een mooi overzicht in jouw persoonlijke adresboek, en zijn gemakkelijk weer te downloaden als Excel of CSV.

Mailbook

Bij Mailbook zijn al meer dan tienduizend adresboeken aangemaakt (maart, 2020), die bijelkaar meer dan 350,000 adressen hebben verzameld. Al deze gegevens worden veilig ge-encrypt opgeslagen en worden verder met niemand gedeeld.

Mailbook verschillende opties om je verzamelde adressen te gebruiken. Een handige export optie laat je jouw adressen downloaden als Excel of CSV bestand, of je kan direct de adressen downloaden in het juiste label formaat, maar nu kan je ook de adressen laten printen en kant-en-klaar thuisbezorgen.

Starten

Dus ben je op zoek naar een handig online adresboek waar je gegevens veilig worden opgeslagen? Registreer dan of lees eerst meer over hoe Mailbook precies werkt.

Gepost door Yvo Schaap op 19 september 2019

Wil je ook een adresboek maken?