Mailbook

Jouw handige online adresboek.

Uitleg

Hoe kan je een gratis adresboek maken?

Een adresboek is een overzicht van alle actuele adressen van familie, vrienden en kennissen. Maar het blijft altijd een lastige klus om alle adressen te verzamelen, bij te houden en ook een goed overzichtelijk adresboek te krijgen.

Adresboek

Met Mailbook is dat nu een stuk makkelijker gemaakt. Mailbook is een gratis adresboek, waarin je gemakkelijk alle post-, emailadressen en telefoonnummers opslaat. Ook helpt Mailbook met het verzamelen van de adressen met een handige persoonlijke pagina waarbij de ontvanger wordt gevraagd om zijn/haar adres toe te voegen aan jouw adresboek.

Alle adressen verschijnen vervolgens in een mooi overzicht in jouw persoonlijke adresboek en zijn gemakkelijk weer te downloaden als Excel of CSV.

Mailbook

Bij Mailbook zijn al meer dan 25,000 adresboeken aangemaakt (maart, 2021), die bijelkaar meer dan 750,000 adressen hebben verzameld. Al deze gegevens worden veilig ge-encrypt opgeslagen en worden verder met niemand gedeeld.

Mailbook biedt verschillende opties om je verzamelde adressen in te zetten. Een handige export optie laat je jouw adressen downloaden als Excel- of CSV bestand. Ook kan je jouw adressen downloaden als adresetiketten of zelfs deze thuis laten bezorgen.

Ook biedt Mailbook een exclusieve selectie geboortekaartjes aan. Na het kiezen van jouw favoriete ontwerp, kan je deze rechtstreeks naar je Mailbook contacten toe sturen of als pakket de geaddresseerde enveloppen en kaartjes thuis ontvangen.

Starten

Dus ben je op zoek naar een online adresboek waar je gegevens veilig worden opgeslagen en vele handige features biedt? Registreer dan of lees eerst meer over hoe Mailbook precies werkt.

Gepost door Yvo Schaap, aangepast op 12 januari 2023.

Wil je ook een adresboek maken?