Mailbook
Gemakkelijk adressen verzamelen

Uitleg

Hoe kan je een gratis adresboek maken?

Een adresboek bevat alle adressen van familie, vrienden en kenissen. Maar het blijft altijd een lastige klus om de alle postadressen te verzamelen en een goed overzichtelijk adresboek te krijgen.

Adresboek

Met Mailbook is dat een stuk makkelijker gemaakt. Mailbook is een gratis adresboek, met ondersteuning voor post-, emailadressen en telefoonnummers. Ook helpt Mailbook met het verzamelen van de adressen met een handige persoonlijke pagina waarbij de ontvanger wordt gevraagd om zijn/haar adres toe te voegen aan jouw adresboek.

Alle adressen verschijnen vervolgens in een mooi overzicht in jouw persoonlijke adresboek, en zijn gemakkelijk weer te downloaden als Excel of CSV.

Data

Mailbook beheerd al meer dan 1,000 verschillende adresboeken voor haar gebruikers (Juli, 2018). Alle gegevens worden veilig ge-encrypt opgeslagen. Daarnaast heeft Mailbook een handige export optie om de adressen te downloaden als Excel of CSV bestand. Zo houd je altijd controle over de gegevens in jouw online adresboek van Mailbook.

Starten

Dus ben je op zoek naar een gratis online adresboek waar je gegevens veilig worden opgeslagen? Maak dan een adresboek aan met Mailbook.

Gepost door Yvo Schaap op 19 juli 2018

Wil je ook een adresboek maken?