Mailbook

Jouw gratis online adresboek.

Uitleg

Hoe kan je gemakkelijk adressen verzamelen voor geboortekaartjes?

Ondanks dat iedereen tegenwoordig te bereiken is per e-mail of Whatsapp, worden geboortekaartjes nog altijd traditioneel per post verstuurd. Maar het blijft altijd een lastige klus om alle adressen te verzamelen van vrienden, familie en kennissen.

Verzamelen

Met Mailbook is dat een stuk makkelijker gemaakt. Mailbook is een gratis tool die je helpt met het verzamelen van de adressen van vrienden en familie. Na het registreren ontvang je een persoonlijke link die jij (en je partner) verspreiden via Whatsapp, Messenger of e-mail, waarbij de ontvanger wordt gevraagd om zijn/haar adres toe te voegen.

Alle adressen verschijnen vervolgens in jouw persoonlijke Mailbook adressenlijst, en zijn gemakkelijk weer te downloaden om te gebruiken bij het versturen van jou geboortekaartjes. Klik hier om een Mailbook voorbeeld uitnodiging te zien.

Mailbook heeft een handige gratis tool waarmee je gemakkelijk adressen verzamelt

Versturen

Mailbook heeft een handige export optie voor Kaartje2go om jouw persoonlijke geboortekaartjes naar de verzamelde adressen te versturen. Kaartje2go is Nederlands bekendste kaartjes website voor het ontwerpen en versturen van geboortekaartjes. De verzamelde adressen in jouw Mailbook kan je in enkele stappen gemakkelijk naar Kaartje2go importeren met de nieuwe menu optie `Exporteren` -> `Naar kaartje2go.nl`.

Kies of ontwerp zelf jou kaart en je bent nu klaar om jouw kaartjes te laten versturen na de geboorte van jouw kindje. Kaartje2go doet ze voor je op de post. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, dan gaat jouw post dezelfde dag de deur uit.

Wil je liever zelf geboortekaartjes maken en sturen? Lees dan ons artikel met slimme bespaar tips om goedkoop geboortekaartjes te maken.

Starten

Dus ben je in verwachting van een kindje, en wil je gemakkelijk jouw geboortekaartjes versturen? Lees meer over onze handige features op onze homepage en start met Mailbook.

Gepost door Yvo Schaap op 20 juli 2018

Heb je ook de adressen van je contacten nodig?