Mailbook

Jouw handige online adresboek.

Uitleg

Hoe kan je gemakkelijk adressen verzamelen voor geboortekaartjes?

Ondanks dat iedereen tegenwoordig te bereiken is per e-mail of Whatsapp, worden geboortekaartjes nog altijd traditioneel per post verstuurd. Maar het blijft altijd een lastige klus om alle adressen te verzamelen van vrienden, familie en kennissen.

Verzamelen

Met Mailbook is dat een stuk makkelijker gemaakt. Mailbook is een gratis tool die je helpt met het verzamelen van de adressen van vrienden en familie. Na het registreren ontvang je een persoonlijke link die jij (en je partner) verspreiden via Whatsapp, Messenger of e-mail, waarbij de ontvanger wordt gevraagd om zijn/haar adres toe te voegen.

Alle adressen verschijnen vervolgens in jouw persoonlijke Mailbook adressenlijst en zijn gemakkelijk weer te downloaden om te gebruiken bij het versturen van jou geboortekaartjes. Klik hier om een Mailbook voorbeeld uitnodiging te zien.

Mailbook heeft een handige gratis tool waarmee je gemakkelijk adressen verzamelt

Versturen

Na het verzamelen van adressen kies je een mooi kaartje dat je wilt versturen. De enveloppen kan je op meerdere manieren van een adres voorzien met Mailbook:

  1. Kies een geboortekaartje uit onze eigen exclusieve selectie geboortekaartjes en selecteer direct naar welke adressen je het wilt verzenden.
  2. Koop adresetiketten papier en exporteer via Mailbook jouw adressen om deze direct zelf te printen.
  3. Bestel jouw adressen op adresetiketten via onze eigen print service, al vanaf €10.

Wil je toch liever niet zelf alles doen omdat dan je hoofd vol zit met baby taken? Verstuur dan jouw geboortekaartjes rechtstreeks naar vrienden & familie.

Starten

Dus ben je in verwachting van een kindje en wil je gemakkelijk jouw geboortekaartjes versturen? Start met adressenverzamelen met Mailbook, kies een ontwerp uit onze prachtige geboortekaartjes collectie en verstuur rechtstreeks.

Gepost door Yvo Schaap, aangepast op 20 april 2023.

Heb je ook de adressen van je contacten nodig?