Mailbook

Jouw gratis online adresboek.

Uitleg

Hoe kan je gemakkelijk adressen verzamelen voor geboortekaartjes?

Ondanks dat iedereen tegenwoordig te bereiken is per e-mail of Whatsapp, worden geboortekaartjes nog altijd traditioneel per post verstuurd. Maar het blijft altijd een lastige klus om alle adressen te verzamelen van vrienden, familie en kennissen.

Verzamelen

Met Mailbook is dat een stuk makkelijker gemaakt. Mailbook is een gratis tool die je helpt met het verzamelen van de adressen van vrienden en familie. Na het registreren ontvang je een persoonlijke link die jij (en je partner) verspreiden via Whatsapp, Messenger of e-mail, waarbij de ontvanger wordt gevraagd om zijn/haar adres toe te voegen.

Alle adressen verschijnen vervolgens in jouw persoonlijke Mailbook adressenlijst, en zijn gemakkelijk weer te downloaden om te gebruiken bij het versturen van jou geboortekaartjes. Klik hier om een Mailbook voorbeeld uitnodiging te zien.

Mailbook heeft een handige gratis tool waarmee je gemakkelijk adressen verzamelt

Versturen

Na het verzamelen van adressen kies je een mooi kaartje dat je wilt versturen. Maar hoe kan je nou de enveloppen gemakkelijk van adres voorzien? Mailbook heeft daarvoor verschillende handige opties:

  1. Je kan alle adressen uploaden op een kaartjes website zoals Kaartje2go. Zij kunnen dan het adres op de envelop printen, en ook direct versturen.
  2. Koop zelf adresetiketten, en via Mailbook kan je een bestand downloaden waarmee je deze direct zelf kan printen.
  3. Bestel jouw adressen op adresetiketten via onze eigen print service, al vanaf €9,95.

Wil je toch liever zelf geboortekaartjes maken en sturen? Lees dan ons artikel met slimme bespaar tips om goedkoop geboortekaartjes te maken.

Starten

Dus ben je in verwachting van een kindje, en wil je gemakkelijk jouw geboortekaartjes versturen? Lees meer over onze handige features in dit overzicht en start vandaag nog met Mailbook.

Gepost door Yvo Schaap op 21 augustus 2019

Heb je ook de adressen van je contacten nodig?